יום שישי, 19 באוקטובר 2012

אליזבת המתוקה

רצוי לתת לאליזבת לילה במקרר, כך הבישקוטים סופגים יותר טוב את הברנדי.
אני השתמשתי בברנדי תפוזים שנותן עוד טעם לעוגה.

אליזבת המתוקה  תבנית 24-26 ס"מ

לסדר חצי חבילת בישקוטים בתחתית של התבנית  ובעזרת מברשת להזליף רבע כוס ברנדי או  ליקר תפוזים. 
בקערת מיקסר לשים: מיכל שמנת מתוקה, כוס חלב 3%, חבילת פודינג וניל ולהקציף לקציפה יציבה. 
למרוח על הבישקוטים באופן אחיד ולהכניס למקרר לפחות שעה.
לשכבת השוקולד: לשים בסיר מיכל שמנת מתוקה ו200 גרם שוקולד מריר, לחמם תוך כדי בחישה עד שהשוקולד נמס. לצנן לחלוטין, ליצוק על הקרם ולהכניס למקרר לשעה, עד שהשוקולד מתייצב.
לגרר 100 גרם שוקולד לבן בפומפיה גסה ולפזר על השוקולד המריר. לשמור במקרר 5 שעות עד ההגשה.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה