יום שישי, 14 בספטמבר 2012

עוגיות שקדים, תפוז ווניל


עוגיות שקדים תפוז ווניל

מרכיבים ל- 30 עוגיות

 200 גרם חמאה
2 כפות סוכר
1/4 כפית אבקת וניל/ כפית תמצית וניל
100 גרם שקדים טחונים
210 גרם קמח מנופה
קורט מלח
כפית גרידת תפוז
אבקת סוכר

לחמם תנור ל 165.
בקערת מערבל עם וו גיטרה לשים חמאה, סוכר, וניל ולהקציף דקה. להוסיף שקדים, קמח, מלח, גרידת תפוז ולערבב במהירות נמוכה רק עד שאחיד (ערבוב יתר פוגע במרקם של העוגיה).
ליצור מהבצק 30 כדורים ולהניח בתבנית עם נייר אפייה, להכניס לתנור ל- 15 דקות.
העוגיות אמורות להיות בהירות, להזהר לא להתפתות לתת להן צבע ולא לנסות לאכול אותן מכיוון שרק לאחר קירור מלא הן לא יתפוררו.
אחרי האפייה להניח לעוגיות להצטנן, לפזר בעזרת מסננת אבקת סוכר, לשים בתוך כלי מכוסה ולהניח במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה.
את העוגיות יש לשמור במקרר או במקפיא.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה