יום שישי, 14 בספטמבר 2012

סלט מטבוחה של סבתא



           בסיר לשים עגבניות, צ'ילי ושום ולבשל על אש בינונית שעה

          אחרי שעה של בישול להוסיף: שמן, פפריקה, סוכר, מלח ולערבב

        תוך כדי בישול לערבב מידי פעם ולאחר שעתיים המטבוחה מוכנה


סלט מטבוחה

בסיר לשים: 2 קילו עגבניות חתוכות לקוביות, פלפל צ'ילי אחד (להוציא את הגרעינים והחלק הלבן שבתוך הצ'ילי) חתוך לקוביות הכי קטנות שאפשר (אם לא אוהבים פיקנטי אפשר להשמיט את הצ'ילי)  
ו-10 שיני שום קצוצות. מבשלים על אש בינונית חצי שעה (בלי מכסה)  ועוד חצי שעה הפעם עם מכסה.
אחרי שעה להוסיף לסיר: 5 כפות שמן, כפית מלח, 2 כפות פפריקה מתוקה וכף סוכר. לבשל על אש נמוכה עוד חצי שעה עם מכסה ועוד חצי שעה בלי מכסה (סה"כ שעתיים בישול) ולערבב מידי פעם כדי שהעגבניות בתחתית הסיר לא ישרפו. מצננים ומעבירים לכלי אטום.
שומרים במקרר.

‏אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה