יום רביעי, 18 ביולי 2012

קרואסונים גבינתיים מעולים

מבוסס על מתכון מהבלוג "תיק אוכל"

1 גביע של גבינה לבנה 5% ( 250 גרם)
100 גרם גבינת פיקורינו מגוררת
200 גרם חמאה  רכה
3 כוסות קמח תופח
לציפוי: 1 ביצה טרופה , קצח\ שומשום\ פיקורינו מגורדת 

.
ההכנה
לשים את הקמח עם החמאה בקערה ובעזרת האצבעות להטמיע את החמאה בקמח עד קבלת פירורים. מוסיפים את הגבינות ולשים עד שאחיד. מקררים את התערובת במקרר כשעה.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח, חותכים לצורות של משולשים קטנים ומגלגלים כל משולש מהצד הרחב ליצירת קרואסונים קטנים. מניחים על תבנית עם נייר אפייה.

מברישים בביצה טרופה ומפזרים קצח , שומשום או פיקורינו.
אופים בחום של 180-200 מעלות, 20 דקות או עד שמשחים.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה