יום רביעי, 15 באוגוסט 2012

סלט קיסר


 
אל תוותרו על האנשובי! אחרי שהוא נטחן רק המליחות שלו מורגשת


סלט קיסר

לשטוף וליבש חבילת חסה גדולה (הכי נוח במיבש חסה). לחתוך את החסה לגודל הרצוי.
לקרוטונים: לחתוך לחם לריבועים ולשים בתבנית אפייה, לפזר שמן זית על הלחם ו3 שיני שום כתושות. לערבב הכל ולהכניס לתנור, 230 מעלות עד שמשחים.
לבשל 10 דקות ביצה אחת במים רותחים ולהעביר למי קרח ל-15 דקות. לפתוח את הביצה בעדינות מפני שהיא מאוד רכה והחלמון נוזלי ולהכניס ישר לבלנדר.
עוד להכניס לבלנדר: שליש כוס שמן זית, כפית חרדל גרגירים, 2 חתיכות אנשובי, רבע כוס מיץ לימון, רבע כפית מלח, קורט פלפל טחון ו- 2 כפות פרמזן מגורדת.
בקערה גדולה לשים את החסה החתוכה, לפזר את הרוטב ולערבב בעזרת הידיים עד שכל החסה מצופה ברוטב. לפזר את הקרוטונים ומעל לפזר 3 כפות פרמזן מגורדת.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה