יום חמישי, 2 באוגוסט 2012

עוגת גבינה ופירורים


לבצק:
220 גרם קמח מנופה
150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
2 כפות אבקת סוכר
1 כפית אבקת אפייה
2 חלמונים

לגבינה:
600 גרם גבינה לבנה
250 מ"ל שמנת מתוקה
50 גרם פודינג וניל
1 כפית תמצית וניל
2 כפות סוכר

הכנה:
הבצק: במעבד מזון לשים: קמח, אבקת אפייה, חמאה, סוכר ולעבד בפולסים עד קבלת פירורים.
מוסיפים חלמונים ומעבדים עד שהבצק אחיד. בעזרת מגרדת מגררים 2/3 מהבצק על תבנית. משטחים ומהדקים בעזרת הידיים, אופים ב190 עד שזהוב, מצננים ומעבירים למקרר. את השליש הנותר מגרדים על תבנית תנור רגילה עם נייר אפייה ואופים עד שזהוב. מפוררים בעזרת מזלג ומכניסים לתנור לעוד 5 דקות עד שהפירורים זהובים. מצננים לחלוטין.
למלית הגבינה: בקערה מערבבים את כל חומרי המלית חוץ מהשמנת. את השמנת להקציף עד שהיא יציבה ולקפל אותה לגבינה. לשטח על פני הקלתית הקרה את המלית ולפזר מעל את פירורי הבצק.
להכניס למקרר לפחות 3 שעות.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה